spelregels

Reserveren

Deze pop-up werkt volledig op reserveringen, we hebben een no walk-in-beleid. Raadpleeg het boekingssysteem op deze site, ook voor last minute.

We waarderen uw tijd en die van ons, dus u kunt reserveringen tot 24 uur van tevoren annuleren.

No shows en last minute annuleringen worden niet gewaardeerd en kunnen resulteren in een verbod op (latere) reserveringen. Uiteraard doen wij dat bij voorkeur niet.

Bestellen doe je zo

Ons concept draait om een ​​lichtgewicht servicestijl. Bestellingen worden gedaan via QR-code aan tafel en een digitaal ticketsysteem waarmee we papierverspilling en extra personeelskosten vermijden.

(QR aan tafel, menu op telefoon, bestelling invoeren, betaling, direct aan tafel gebracht)

Tempo van de gerechten

Om een ​​gestroomlijnde tempo van het diner mogelijk te maken, ontvangen gasten hun gerechten op het moment dat deze klaar zijn om lange wachttijden te verminderen en de doorstroming van de service te ondersteunen.

De desserts worden als laatste geserveerd.

Gezamenlijke tafel

We hebben ook een aparte lange tafel bij de keuken waar gasten samen zitten in een meer familiale sfeer. Dit vormt 30 procent van de couverts. We behouden ons het recht voor om de zitplaatsen op de meest efficiënte en effectieve manier voor ons en onze klanten te regelen.

Aangegeven tijd

Houd u zich aan de tijden die via de boekingssoftware worden aangegeven. We stellen het op prijs als u vroege aankomsten of flinke vertragingen (meer dan 30 min) kunt vermijden.

Omdat we een strikt georganiseerde service hebben, hebben we tijd nodig om de tafels en het restaurant goed voor te bereiden voor de volgende klanten. De zitplaatsen worden toegewezen op volgorde van aankomst.

Allergie-informatie

We bieden geen veganistische gerechten of vervangingen daarvan aan. Allergenen zijn opgenomen in de beschrijving van elk gerecht.

We kunnen de gerechten niet aanpassen.

Betaalmethoden

In de beginfase van het concept betalen kan direct via de telefoon (iDEAL) bij het bestellen van uw gerechten.

Service en eten

We streven een maximale kwaliteit na van onze gerechten die we serveren en proberen kosten te vermijden die de kwaliteit van het eten niet direct verbeteren. Hierdoor willen we een betaalbaar eetformat bieden, in een ontspannen sfeer, met gerechten van hoge kwaliteit. Ook streven wij een duurzame bedrijfsvoering na.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.