ONS TEAM

Aziatische bistronomie van Kelvin

Kelvin Lin is een meester-kok, die zich onderscheidt in de moderne Aziatische keuken. Hij creëert zijn intense gerechten met invloeden van keukens uit Thailand, Japan, Maleisië en Singapore.

Lin kookt bij Hidden Gem in de Aziatische bistronomische lijn van Mama Q, genoemd naar zijn moeder waarmee hij samen kookt.

Zuurdesem pizza’s van pizza roffa

De 100 procent zuurdesembodem van Pizza Roffa ondergaat een productieproces van 24 uur. Die tijd is nodig om het deeg met hoge hydratatie maximaal te laten ontwikkelen, zodat het met de hand te vormen is.

De bodem wordt daarna kort gebakken. Zo krijg je een knapperige en chewy pizza, die wordt belegd met fijne ingrediënten.

Ottomaanse hapjes van Selin

Mimoza is van de jonge enthousiaste chef-kok Selin Altuntas. Ze maakt comfort food en verfijnde patisserie. Ze combineert haar Turkse achtergrond met haar passie voor koken.

Zo deelt ze de rijke geschiedenis en smaken van de brede Ottomaanse keuken waaraan ze een eigen en moderne twist toevoegt.

Italiaans comfortfood van Emiliano

Gedreven door zijn Italiaanse familie, -moeder, oma en oom-, is kok Emiliano Giorgi uit de provincie Padua dol op eten en startte hij het smakelijke Ris8tto!

Hij neemt de jarenlange culinaire ambachtelijke kookkennis van zijn familie mee in zijn gerechten met een moderne kijk op de heerlijke Italiaanse keuken.

Werelds eten van Terence en Tijmen

Terence Keyzer is een ervaren chef-kok -van streetfood tot fine dining- die werkt met krachtige smaken, wereldse ingrediënten en een creatieve kookstijl heeft.

Samen met Tijmen Pennarts, die veel ervaring heeft in de multiculturele keuken, heeft hij Tête a Tête opgezet, waarvan je spannend en creatief streetfood kunt verwachten.

Spannende dranken van Sietze

Reken op bijzondere verrassende (alcoholvrije) cocktails en frisdranken van Sietze Kalkwijk die hij bedenkt voor zijn Soda Pop Shop.

Soda’s en brouwsels die hun oorsprong vinden in de jaren 30 van Amerika, toen het drinken van alcohol verboden was tijdens de drooglegging. Proef en laat je verrassen door de wonderlijke, unieke en eerlijke smaken van hoge kwaliteit.